Lichttherapie

Gedurende de jaren kregen wij veel vragen of er oplossingen zijn om de veroudering van de huid tegen te gaan. Zonnestudio Anneke vond hiervoor een oplossing in de vorm van een zogenaamde Lichttherapie. Door de stof Collageen aan te maken, die onderhuids aanwezig is, wordt de huid weer elastisch en stevig. De klant ervaart dit door een strakkere huid met forse vermindering van rimpels, met name rond de ogen, voorhoofd, hals en het gebied van de decolleté.

De onschuldige verjongingskuur!

Zonnestudio Anneke’s oplossing tegen het verouderingsproces is iedereen kennis te laten maken met onze speciale lichttherapie bank. Bij deze behandeling gaat het om een effectieve anti-aging aanpak met ledlampen. Bruin wordt de klant er niet van, maar het is wel de lichaamseigen oplossing om de tekenen van ouderdom tegen te gaan.

De lichttherapie bank lijkt in eerste instantie op een gewone zonnebank, maar is dat zeker niet. De 41 collageenlampen en twee gezichtstralers maken namelijk gebruik van zichtbaar rood licht met een golflengte van 633 nanometer.
De aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron wordt op natuurlijke wijze gestimuleerd en dit wordt ook wel het zogenaamde rejuvenation-effect genoemd.

“Het rode licht activeert de zogenaamde fibroblasten. Dit zijn de productiecellen die voor de aanmaak van collageen zorgen. Via het zichtbare rode licht worden de cellen voorzien van energie en tevens activeert het de fibroblasten om aan het werk te gaan en (extra) collageenvezels te gaan produceren.” De klant ervaart dit door een strakkere huid met forse vermindering van rimpels, vooral rond de ogen, voorhoofd, hals en het gebied van het decolleté.

Naast dit effect is de lichttherapie ook erg goed voor het verminderen van Acne en grove poriën, en verhoogt de doorlaatbaarheid en de zuurstofopname van de huid. Hierdoor zijn de cosmetische producten, die vervolgens op de huid worden aangebracht, extra effectief.

Anders dan de enge botox behandelingen gaat de klant nu relaxed op de collageenbank liggen en kan gedurende de behandeling heerlijk genieten. Met een kuur van 6-8 weken bereikt de klant het gewenste resultaat. Anneke biedt de klant 10, 20 of 30 keer een behandeling aan tegen zeer concurrerende prijzen.

*In principe kan iedereen onder de collageenbank. De enige uitzondering hierop zijn mensen die last hebben van overgevoeligheid voor licht. Dat kan ook mensen zijn die Cortizonen-injecties hebben gehad (tijdelijk gevoelig voor licht) en mensen met epileptische aanvallen moeten ook voorzichtig zijn.