Zonnestudio

zonnestudio-1

Zon & beautysalon anneke is begonnen in 1994 als een zonnestudiootje in huis met 1 zonnebank. Al in 1995 zijn wij groter gegroeid naar twee zonnebanken in de serre aan ons huis. Via mond op mond reclame kwamen de klanten en bleef men vaak aan de keukentafel "hangen".

Met de prijzen voor onze producten zijn we altijd de laagste in assen gebleven. Voor elke beurs is er bij ons iets te vinden. Vanaf februari 2007 is zonnestudio anneke als zon & beautysalon anneke neergestreken op het bedrijventerrein peelerpark aan de amerikaweg 74-76, midden tussen de woonwijken peelo en marsdijk in.

Collageen Lichttherapie

De schoonheidsspecialiste kreeg regelmatig vragen over mogelijkheden om het verouderingsproces van de huid tegen te kunnen gaan.

Anneke brengt de oplossing in de vorm van een zogenaamde Collageen Lichttherapie. Door de stof Collageen aan te maken, die onderhuids aanwezig is, wordt de huid weer elastisch en stevig. De klant ervaart dit door een strakkere huid met forse vermindering van rimpels, met name rond de ogen, voorhoofd, hals en het gebied van de decolleté.

Meer informatie over Collageen Lichttherapie.

BEL: 0592-345821

Vier professionele zonnebanken

  • Een kuur kan beginnen onder de ergoline bank, met 26 lampen en 1 gezichtsbruiner.
  • Daarna kan de volgende ergoline bank worden gebruikt, met 38 lampen en 3 gezichtsbruiners.
  • Er is een derde ergoline bank beschikbaar, ook met 38 lampen en 3 gezichtsbruiners, doch deze geeft lichttherapie door verkleuring van de lampen.
  • Tot slot is de mega ergoline bank aanwezig, met 44 lampen, 3 gezichtsbruiners en ingebouwde airco.

Sfeerimpressie zonnestudio